Video Am întâlnit şi proprietari de terase optimişti: Noile reguli vor deveni rutină

  • Reguli noi, aceeaşi atmosferă: o vară memorabilă
  • Patronul unui beach bar de la Constanţa crede că va avea profit în ciuda regulilor care reduc numărul de clienţi
  • Noile reguli vor deveni rutină, crede patronul unei terase de la Constanţa
311 afișări

Te bucuri că poţi ieşi la terase, însă să ştii că proprietarii acestora se tem că ar putea ieşi în pierdere, fiindcă măsurile de prevenţie impuse nu îi lasă să folosească la capacitate maximă propria afacere. Alţii, însă, sunt mai optimişti.

Andrei, de expemplu, managerul terasei Zoom Beach Constanţa. Este fericit că a redeschis şi îţi poate oferi priveliştea mării combinată cu gustul fin al unui cockteil. Regulile de prevenire a contaminării cu noul coronavirus nu îl deranjează. Recunoaşte însă că are emoţii: nu crede că este cea mai potrivită persoană ca să recunoască pe cineva bolnav. În rest, este convins că o să ai parte de o vară memorabilă.

Manager Zoom Beach: Toată lumea este nerăbdătoare să iasă din casă şi să îşi reia vibe-ul de fericire. Impedimente mari nu văd. Multe dintre regulile care se impun acum le aveam distanţa dintre mese şi şezlongul şi umbrelele, noi oricum le aveam destul de răsfirate. E destul de ciudat să începi cu reguli care nu au fost aplicate până acum, dar din nou, în câteva zile, va fi ca o rutină urmată fără probleme.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici