Ambulanţă care transporta un copil la spital, implicată într-un accident pe A1

O ambulanţă care transporta la spital un copil de trei ani, împreună cu mama sa, a fost lovită de o autoutilitară Iveco şi s-a răsturnat, luni dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în urma accidentului neexistând victime.

99 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă care transporta un copil la spital, implicată într-un accident pe A1

Ambulanţă care transporta un copil la spital, implicată într-un accident pe A1 (Imagine: Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs pe sensul Piteşti-Bucureşti, la kilometrul 56, din cauza şoferului unei autoutilitare Iveco, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de ambulanţa care circula în faţa sa.

Potrivit comisarului-şef Emilian Buican, şeful Poliţiei rutiere A1, în ambulanţă se afla un copil în vârstă de trei ani, care se deplasa împreună cu mama sa pentru efectuarea tratamentului de dializă la un spital din Bucureşti.

"Şoferul autoutilitarei nu a păstrat distranţa regulamentară faţă de ambulanţa care circula în faţa sa, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu aceasta. Maşina Salvării s-a răsturnat pe banda întâi a căii de rulare Piteşti-Bucureşti. Nimeni nu a fost rănit, iar copilul şi mama sa au fost preluaţi la câteva minute de o altă maşină a Serviciului de Ambulanţă Argeş aflată în zonă. Cei doi au fost transportaţi la Bucureşti pentru dializă. Din primele cercetări rezultă că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere A1.

Conform acestuia, şoferul autoutilitarei va fi amendat pentru nepăstrarea distanţei regulamentare faţă de autovehiculul care circula în faţă.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pentru scurt timp pe o bandă a sensului Piteşti-Bucureşti, timp în care maşina Salvării a fost scoasă în afara carosabilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici