Amendă ANPC la un magazin al unui lanţ de cafenele, din cauza mizeriei şi a fructelor folosite

ANPC a amendat cu 5.000 de lei un magazin din sectorul 3 al Capitalei al unui lanţ de cafenele, din cauza mizeriei şi a portocalelor folosite, tratate cu imazalil.

943 afișări
Imaginea articolului Amendă ANPC la un magazin al unui lanţ de cafenele, din cauza mizeriei şi a fructelor folosite

Amendă ANPC la un magazin al unui lanţ de cafenele, din cauza mizeriei şi a fructelor folosite

În urma unei sesizări primite la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Municipiul Bucureşti (CPCMB), o echipă de control a verificat un magazin Starbucks din sectorul 3 al Capitalei, transmite ANPC într-un comunicat de presă.

Comisarii CPCMB au dat o amendă în valoare de 5.000 lei, au oprit definitiv de la utilizare a produselor alimentare neconforme şi a oprit temporar prestarea de serviciilor, până la remedierea deficienţelor.

Neregulile au fost următoarele:

- folosirea unor vitrine de vânzare asistată şi agregate frigorifice neigienizate, cu impuriăţi în strat masiv, lichide scurse, gheaţă şi resturi alimentare, chedere depreciate, grătare cu urme de rugină

- utilizarea la fabricarea sucului de portocale, a unor fructe având menţionat pe etichetă: "produs tratat cu imazalil", fără ca acestea să fie spălate în prealabil cu solvent pentru îndepărtarea substanţei

- existenţa pavimentului neigienizat, cu plăci de gresie fisurată sau spartă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici