Amenda usturătoare, primită de comerciantul care învârtea aluatul pentru plăcinte cu bormaşina - VIDEO

Comerciantul filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos, a primit om amendă de 20.000 lei.

1532 afișări
Imaginea articolului Amenda usturătoare, primită de comerciantul care învârtea aluatul pentru plăcinte cu bormaşina - VIDEO

Ce amendă usturătoare a primit comerciantul care învârtea aluatul pentru plăcinte cu bormaşina - VIDEO

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz s-a dispus şi oprirea temporară a activităţii derulate de comerciantul respectiv.

„A fost identificat operatorul economic de la Târgul de Crăciun, este din Baia Mare, iar pentru deficienţele constatate, nerespectarea condiţiilor de muncă, faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării cu o amendă de 20.000 de lei. De asemenea, s-a dispus şi oprirea temporară a activităţii”, a spus Manoliu.

SURSĂ VIDEO: ActualMM

Comerciantul fusese filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos.

Anul trecut, la Festivalul de Castane, un comerciant a fost surprins că prepara plăcinte într-un mod similar şi a fost amendat de Protecţia Consumatorilor Maramureş cu 30.000 de lei.

Târgul de Crăciun Baia Mare se desfăşoară în Piaţa Libertăţii în perioada 30 noiembrie 2019 - 12 ianuarie 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici