Ameninţare cu bombă la bordul unui avion Cluj-Luton

O ameninţare cu bombă a fost înregistrată duminică dimineaţa la bordul unui avion care circula pe ruta Cluj-Luton. După ce s-au făcut verificări şi s-a stabilit că ameninţarea a fost falsă, aeronava a decolat cu o întârziere de aproximativ trei ore şi jumătate.

305 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bombă la bordul unui avion Cluj-Luton

„În această dimineaţă, o persoană a semnalat telefonic la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj o ameninţare privind siguranţa şi securitatea pasagerilor pentru zborul companiei aeriene Wizz Air, care urma să efectueze o cursă pe ruta Cluj-Napoca – Luton”, au anunţat reprezentanţii aeroportului din Cluj.

Conform acestora, la bordul avionului care urma să decoleze la ora 6:15 se aflau 149 de pasageri şi echipajul de cabină.

Au fost puse în aplicare procedurile specifice în cazul unei ameninţări de securitate, fiind alertate toate instituţiile competente. Pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă şi s-a trecut la aplicarea procedurilor de verificare a aeronavei şi a pasagerilor.

„În urma verificărilor, nu au fost descoperite indicii care să constituie o ameninţare la securitatea şi siguranţa pasagerilor, astfel încât aceştia au fost reîmbarcaţi, iar aeronava a decolat în siguranţă, la ora 9:54, cu o întârziere de aproximativ 3 ore şi jumătate”, arată reprezentanţii aeroportului într-un comunicat remis presei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici