Ameninţare prin social media. Un bărbat din Sibiu şi-a ameninţat fosta iubită din Braşov

Un bărbat din Tălmaciu, judeţul Sibiu, este cercetat penal şi împotriva lui a fost emis un ordin de protecţie, după ce fosta iubită, din Braşov, a dus la Poliţie dovezi ale ameninţărilor transmise de sibian la adresa sa prin intermediul social media.

510 afișări
Imaginea articolului Ameninţare prin social media. Un bărbat din Sibiu şi-a ameninţat fosta iubită din Braşov

Ameninţare prin social media. Un bărbat din Sibiu şi-a ameninţat fosta iubită din Braşov

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Secţia 3 Poliţie Braşov fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au fost sesizaţi de o tânără de 21 de ani că este ameninţată prin intermediul unei aplicaţii media.

Tânăra a spus că cel care o ameninţă este fostul său iubit, domiciliat în oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu.

Aceasta le-a pus la dispoziţie poliţiştilor o înregistrare video, care i-a fost trimisă prin intermediul unei aplicaţii media de către fostul concubin, prin care acesta o ameninţă cu acte de violenţă.

Astfel, constatându-se că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Agresorul a fost informat cu privire la ordinul de protecţie, documentele fiind transmise Poliţiei oraşului Tălmaciu.

Cercetările continuă pentru „ameninţare”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici