Amenzi de 1,2 milioane de lei, după controale în cluburi şi discoteci din Costineşti şi Eforie Nord

Poliţiştii au dat amenzi de peste 1,2 milioane de lei în urma unor controale care au avut loc în ultimele trei zile, în cluburi, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică din Costineşti şi Eforie Nord.

211 afișări
Imaginea articolului Amenzi de 1,2 milioane de lei, după controale în cluburi şi discoteci din Costineşti şi Eforie Nord

Amenzi de 1,2 milioane de lei, după controale în cluburi şi discoteci din Costineşti şi Eforie Nord (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor, împreună cu comisari de la Garda Naţională de Mediu şi reprezentanţi ai Corpului de Control al Autorităţii Naţionale de Turism au verificat, în perioada 2-4 august, 14 cluburi, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică din Costineşti şi Eforie Nord, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

Echipele de control, însoţite de luptători din Brigada Mobilă de Jandarmi Constanţa, au verificat modul în care sunt respectate normele legale în domeniul alimentaţiei publice şi limitele de zgomot admise în cluburi şi discoteci.

În urma neregulilor găsite au fost date 15 amenzi, în valoare totală de 1.230.000 de lei, precum şi patru avertismente, a precizat Poliţia Română.

Unităţile au fost amendate, printre altele, pentru lipsa documentelor şi avizelor de clasificare, depăşirea nivelului de zgomot admis, nerespectarea modului în care sunt depozitate, gestionate şi valorificate deşeurile şi lipsa autorizaţiilor, avizelor sau a documentelor referitoare la protecţia mediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici