Video Amenzi de peste 1,3 milioane de lei şi 43 firme închise în Obor, pentru neemiterea bonului fiscal - FOTO, VIDEO

Inspectorii antifraudă fiscală au dispus amenzi de peste 1,3 milioane de lei şi au închis 43 de firme în complexul Obor din Capitală, pentru încălcarea obligativităţii emiterii bonului fiscal, în cadrul unui control desfăşurat în weekend, informează Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF).

509 afișări

Inspectorii antifraudă fiscală au verificat, în Obor, 189 de firme, şi au constatat contravenţii pentru care au dispus suspendarea pentru trei luni a activităţii comerciale a 43 de societăţi comerciale, aplicarea a 224 amenzi în valoare totală de 1.336.500 lei şi confiscarea a 47.551 lei în numerar, reprezentând venituri nefiscalizate.

Acţiunile de control ale inspectorilor DGAF vor continua atât în scopul prevenirii neconformării fiscale, prin conştientizarea agenţilor economici asupra prezenţei inspectorilor antifraudă în zone comerciale cu risc fiscal ridicat şi grad redus de conformare, cât şi pentru descoperirea şi sanctionarea abaterilor de la prevederile legale, se mai spune în comunicatul instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici