Amenzi pentru Adrian Copilul Minune şi Ţanca Uraganul. Cei doi participau la o petrecere privată, în sectorul 6

  • O petrecere din sectorul 6 al Capitalei la care participau Adrian Copilul Minune şi Ţanca Uraganul a fost „spartă” de poliţişti.
  • Oamenii legii au oprit în sectorul 3 şi un botez cu zeci de persoane, dar şi un alt chef cu 32 de participanţi desfăşurat într-un pub din sectorul 5.
1106 afișări
Imaginea articolului Amenzi pentru Adrian Copilul Minune şi Ţanca Uraganul. Cei doi participau la o petrecere privată, în sectorul 6

Amenzi pentru Adrian Copilul Minune şi Tanca Uraganul. Cei doi participau la o petrecere privată, în sectorul 6

Poliţia Capitalei a fost sesizată, sâmbătă seară, că la un restaurant din sectorul 3 se desfăşoară un botez cu 100 de persoane. Oamenii legii au constatat că la botezul respectiv participă 73 de persoane, în două săli. Toţi participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Un alt eveniment similar a avut loc şi în sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că într-un pub din sectorul 5 se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment. În pub au fost găsite 32 de persoane care participau la un eveniment privat. Toţi participanţii au plecat la vederea poliţiştilor, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei. De asemenea participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au identificat un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6. Aici au fost găsite 11 persoane, între care Adrian Copilul Minune şi Ţanca Uraganul, conform unor surse. Participanţii au fost sancţionaţi pentru încălcarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei. În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Poliţiştii şi jandarmii au verificat 2.130 de pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase, mijloace de transport în comun, au legitimat aproximativ 4.100 de persoane şi au controlat 2.770 de mijloace de transport în comun.

În urma verificărilor, în total s-au dat peste 750 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici