ANAF a sesizat DNA în legătură cu Victor Ponta şi Dan Şova

ANAF a trimis o sesizare Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în legătură cu preşedintele PSD, Victor Ponta, şi cu senatorul PSD Dan Şova, sesizarea vizând contracte cu complexurile Rovinari şi Turceni, transmit televiziunile de ştiri.

3715 afișări
Imaginea articolului ANAF a sesizat DNA în legătură cu Victor Ponta şi Dan Şova

ANAF a sesizat DNA în legătură cu Victor Ponta şi Dan Şova

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că decizia ANAF de a sesiza DNA în legătură cu contractele pe care fosta sa firmă le-a derulat la Rovinari şi Turceni este una pur politică.

"Este o decizie politică, prin care domnul Blejnar (Sorin Blejnar, preşedintele ANAF - n.r.) încearcă să acopere marile probleme pe care le are. Tot ceea ce spune ANAF este o făcătură. Dar dacă vor să se folosească de instituţiile statului pentru răfuieli politice, este treaba lor", a declarat senatorul PSD.

Şova a mai spus că nici el, nici ceilalţi colegi din fosta firmă "Şova şi asociaţii" nu au fost înştiinţaţi de ANAF în legătură cu sesizarea făcută către DNA.

El a adăugat că ANAF le-a respins foştilor colegi de firmă, de la vremea derulării contractelor respective, şi accesul la procesul-verbal prin care ANAF acuza neregularităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici