Anchetă a Poliţiei Capitalei, după ce Florin Salam a lovit o femeie într-o cameră de hotel

Poliţia Capitalei face cercetări după ce o tânără în vârstă de 23 de ani l-a acuzat pe cântăreţul Florin Salam că a agresat-o într-o cameră de hotel din Capitală.

1337 afișări
Imaginea articolului Anchetă a Poliţiei Capitalei, după ce Florin Salam a lovit o femeie într-o cameră de hotel

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, a fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Surse apropiate anchetei susţin că bărbatul este cântăreţul Florin Salam.

Agresiunea ar fi avut loc într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal şi au fost făcute verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici