Anchetă a Poliţiei Galaţi după ce maşina unui poliţist ar fi fost implicată într-un accident

Poliţia din Galaţi face anchetă după ce maşina unui poliţist ar fi fost implicată într-un accident, iar acesta ar fi plecat de la faţa locului cu numerele de înmatriculare.

421 afișări
Imaginea articolului Anchetă a Poliţiei Galaţi după ce maşina unui poliţist ar fi fost implicată într-un accident

Anchetă a Poliţiei Galaţi după ce maşina unui poliţist ar fi fost implicată într-un accident

Poliţiştii încearcă să afle dacă poliţistul a fost la volan şi dacă informaţiile apărute pe un grup Facebook privitoare la fuga acestuia de la faţa locului sunt reale.

Imediat după producerea accidentului, pe un grup Facebook au apărut numeroase comentarii conform cărora autorităţile încearcă să muşamalizeze cazul. Speculaţiile au fost amplificate de faptul că toate comentariile legate de incident au fost şterse de administratorului grupului şoferilor gălăţeni.

Vineri, Poliţia a demarat o anchetă pentru a afla dacă informaţiile sunt reale.

„Se fac verificări. Deoarece în mediul online au apărut numeroase comentarii, Biroul Rutier face verificări. Au fost ridicate imaginile de pe camere de supraveghere şi acum sunt audiaţi cei implicaţi. Anchetatorii încearcă să afle dacă speculaţiile apărute în mediul online se confirmă sau nu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Accidentul care a dat naştere acestor discuţii s-a produs joi. Un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani a intrat cu viteză într-o intersecţie şi a lovit trei maşini care aşteptau la semafor. ”Un bărbat de 44 de ani din Şiviţa a declarat că a condus maşina care a produs accidentul. La intersecţia străzilor M.Kogălniceanu şi George Coşbuc o maşină a intrat în curbă şi a tamponat trei autoturisme care aşteptau la Stop. În urma accidentului a fost o persoană rănită uşor, nu a necesitat internarea”, a spus Gabriela Costin.

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul de 44 de ani nu s-ar fi aflat la volan, acesta înlocuindu-l pe poliţistul care a plecat cu numerele de înmatriculare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici