Anchetă în cazul unui bărbat găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc

O anchetă a fost deschisă, duminică, după ce un bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc, în localitatea Ighiu, judeţul Alba. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

149 afișări
Imaginea articolului Anchetă în cazul unui bărbat găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc

Anchetă în cazul unui bărbat găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că un pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, iar apoi au constatat că înăuntrul acestuia se afla o persoană.

”Detaşamentul Alba Iulia a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Ighiu. După stingerea incendiului au constatat că în maşină se afla o persoană. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului. Cinci subofiţeri au intervenit cu o autospecială”, potrivit Alinei Marescu.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul găsit carbonizat avea 54 de ani, iar în prezent procurori şi poliţişti efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

”Din primele date nu există suspiciuni de crimă şi nici de sinucidere”, potrivit anchetatorilor.

Cadavrul urmează să fie transportat la Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici