Anchetă în Harghita după ce pozele nud ale unei minore au apărut pe internet (Video)

Inspectorii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Harghita anchetează cazul unei minore de 14 ani, după ce poze nud ale acesteia, singură sau alături de unchiul ei, în vârstă de 34 de ani, au apărut pe internet.

4333 afișări
Imaginea articolului Anchetă în Harghita după ce pozele nud ale unei minore au apărut pe internet (Video)

Anchetă în Harghita după ce pozele nud ale unei minore au apărut pe internet

Eleva care a pozat nud, singură în pat sau alături de unchiul ei de 34 de ani, îmbrăcat, a terminat anul acesta clasa a VIII-a la o şcoală din oraşul Bălan.

"Este vorba despre o minoră al cărei tată a decedat, iar mama a lucrat mai mulţi ani în Italia, motiv pentru care a fost dată în plasament la bunici. Din primele cercetări, inspectorii noştri au stabilit că pozele au fost făcute de o prietenă a fetei, de aceeaşi vârstă cu ea, care, la rândul ei, a pozat goală. Unchiul fetei a afirmat că totul a fost doar o joacă", a declarat sâmbătă, Ana Colcer, reprezentant al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Harghita.

Potrivit sursei citate, pozele ar fi fost postate pe internet de prietena fetei, ca un act de răzbunare, după o ceartă între cele două.

Eleva, care a locuit, până vineri, împreună cu bunicii şi cu unchiul ei în aceeaşi casă, a fost predată mamei ei, întoarsă de curând din Italia, care este recăsătorită şi mai are un băieţel.

"Iniţial am vrut să internăm fata într-un centru de tip familial până la finalizarea anchetei, dar mama a refuzat, spunând că îşi asumă răspunderea pentru ea, astfel încât minora i-a fost predată, vineri seara, pe bază de proces verbal. Important este că am reuşit să o scoatem din mediul în care trăia", a adăugat Ana Colcer.

Inspectorii de la Protecţia Copilului au cerut ca eleva să fie supusă şi unui examen ginecologic, afirmând că până în prezent nu există suspiciuni privind un abuz sexual.

Potrivit sursei citate, ancheta Direcţiei pentru Protecţia Copilului Harghita va continua luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici