Angajat al Direcţiei de Finanţe, prins în flagrant în timp ce primea mită peste 4.700 de lei

Un referent superior în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov a fost prins în flagrant de procurorii DNA atunci când lua mită peste 4.700 de lei de la un om de afaceri pentru a-i favoriza firma, acesta fiind plasat sub control judiciar.

1680 afișări
Imaginea articolului Angajat al Direcţiei de Finanţe, prins în flagrant în timp ce primea mită peste 4.700 de lei

Angajat al Direcţiei de Finanţe, prins în flagrant în timp ce primea mită peste 4.700 de lei

Procurorii DNA Târgu Mureş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile în cazul lui Dumitru Popa, referent superior în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (D.G.R.F.P.) Braşov, pentru luare de mită.

„În cursul lunii martie 2019, cu ocazia unui control ce se desfăşura la o societate comercială, inculpatul Popa Dumitru, în calitatea menţionată mai sus, a pretins cu titlu de mită de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 1.000 euro, în schimbul favorizării firmei respective, în sensul de a nu propune efectuarea unei inspecţii fiscale privind activitatea desfăşurată de agentul economic pe ultimii 5 ani", se arată în ordonanţa procurorilor.

În acest context, joi, bărbatul a primit în parcarea unui complex comercial de la omul de afaceri suma de 4.700 de lei, moment în care a fost prins în flagrant.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici