Angajaţii spitalului în care a fost operată prinţesa de Wales au încercat să-i acceseze dosarul

Cel puţin un angajat al spitalului în care a fost operată prinţesa de Wales a încercat să-i acceseze dosarul medical privat.

2337 afișări
Imaginea articolului Angajaţii spitalului în care a fost operată prinţesa de Wales au încercat să-i acceseze dosarul

Autoritatea britanică de supraveghere a datelor a declarat că analizează un raport potrivit căruia angajaţii spitalului în care Kate, prinţesa de Wales, a suferit o operaţie abdominală în ianuarie, a încercat să acceseze dosarele sale medicale private.

Conform unui raport din Daily Mirror, managerii The London Clinic, unde a fost tratat şi regele Charles în ianuarie, investighează afirmaţiile potrivit cărora cel puţin un angajat a fost surprins încercând să acceseze documentele medicale ale lui Kate.

Un purtător de cuvânt al Biroului Comisarului pentru Informaţii a declarat miercuri: "Putem confirma că am primit un raport de încălcare şi că evaluăm informaţiile furnizate", conform Reuters.

Palatul Kensington a declarat că este "o problemă pentru Clinica din Londra".

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost operată pentru o afecţiune necanceroasă, dar nespecificată, în timpul şederii sale de aproximativ două săptămâni în spital.

Ea s-a retras din îndatoririle oficiale şi Palatul Kensington a declarat că nu se aşteaptă să revină la angajamentele regale decât după Paşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici