Angajatul unei spălătorii a furat o maşină lăsată la lustruit şi a plecat cu ea beat şi fără permis

Un bărbat de 29 de ani, angajat al unei spălătorii din Focşani, a furat un autoturism de lux pe care un client îl lăsase la lustruit şi a plecat cu el, deşi era sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, provocând un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

865 afișări
Imaginea articolului Angajatul unei spălătorii a furat o maşină lăsată la lustruit şi a plecat cu ea beat şi fără permis

Angajatul unei spălătorii a furat o maşină lăsată la lustruit şi a plecat cu ea beat şi fără permis (Imagine: Shutterstock)

Potrivit anchetatorilor, angajatul unei spălătorii din Focşani a furat, joi, un autoturism lăsat de proprietar pentru a fi lustruit. Aflat sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere, tânărul a furat maşina din spălătorie şi a plecat la plimbare, ieşind din Focşani spre localitatea Boloteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, pe DN 2 D, tânărul a intrat într-o benzinărie, cu intenţia de a alimenta autoturismul de lux, dar la un moment dat a lovit cu maşina mai multe rafturi cu produse din staţia de carburant, ulterior demarând în trombă.

Personalul benzinăriei a anunţat imediat Poliţia din Boloteşti, care a încercat să îl oprească la intrarea în localitate, însă bărbatul a ignorat semnalele oamenilor legii, care au pornit în urmărirea sa.

După aproximativ trei kilometri, bărbatul a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a oprit în gardul unei case. În urma impactului, maşina a fost avariată, iar gardul gospodăriei în care a intrat a fost distrus. După accident, bărbatul a fost imobilizat şi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Potrivit Poliţiei Vrancea, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici