ANL construieşte patru blocuri cu 88 de apartamente pentru tineri, lângă Timişoara

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) va construi în localitatea Giroc, din judeţul Timiş, patru blocuri în care vor fi realizate 88 de apartamente, jumătate fiind destinate tinerilor, iar restul angajaţilor din Ministerul Apărării Naţionale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

326 afișări
Imaginea articolului ANL construieşte patru blocuri cu 88 de apartamente pentru tineri, lângă Timişoara

ANL construieşte patru blocuri cu 88 de apartamente pentru tineri, lângă Timişoara

Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Judeţean Timiş, joi, la sediul instituţiei, preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, şi directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), au semnat un contract privind construirea, în localitatea Giroc, aflată lângă Timişoara, a 88 de apartamente. Blocurile vor fi realizate pe un teren pus la dispoziţie de CJ Timiş, iar jumătate din locuinţe vor reveni angajaţilor din Ministerul Apărării Naţionale.

“Astăzi (joi – n.r.) a fost semnat contractul pentru execuţia lucrărilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente, la Giroc. Investiţia se va realiza prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, Consiliului Judeţean Timiş revenindu-i sarcina de a pune la dispoziţie terenul şi de a asigura toate utilităţile necesare. Jumătate din unităţile locative vor reveni Ministerului Apărării Naţionale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiş”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Investiţia are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie a acestui an, potrivit reprezentanţilor CJ Timiş.

“O altă veste bună pentru judeţul nostru este că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Această investiţie presupune construcţia a 60 de apartamente, destinate închirierii de către tineri din această localitate. Construcţia este în prezent în stadiul de 65%”, a mai afirmat Călin Dobra. Termenul de finalizare este de şapte luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici