ANM a retras codul galben de furtună. A intrat în vigoare o informare meteo de RĂCIRE a vremii/ Atenţionare cod galben de vânt puternic pentru cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a retras codul galben de furtuni ce viza aproape toată ţara şi era valabil până joi la ora 21.00, în loc intrând în vigoare o informare meteo de răcire a vremii, valabilă până vineri, la ora 20.00.

2578 afișări
Imaginea articolului ANM a retras codul galben de furtună. A intrat în vigoare o informare meteo de RĂCIRE a vremii/ Atenţionare cod galben de vânt puternic pentru cinci judeţe

Alertă METEO | ANM a retras codul galben de furtună. A intrat în vigoare o informare meteo de răcire a vremii/ Atenţionare cod galben de vânt puternic pentru judeţele Constanţa şi Tulcea

Meteorologii avertizează că, joi şi vineri, vremea va continua să se răcească în toată ţara, devenind rece pentru această perioadă cu precădere în regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 şi 18 grade.

În zona montană înaltă, trecător, precipitaţiile vor fi mixte.

Temporar vor fi intensificări ale vântului, în special în sudul teritoriului şi în zona de munte, cu viteze la rafală de 45-55 km/h.

Potrivit ANM, îndeosebi în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova va mai ploua, dar numai pe arii restrânse se vor cumula peste 15-20 l/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o atenţionare cod galben de vânt puternic pentru judeţele Mehedinţi, Olt şi Dolj. O altă atenţionare este încă în vigoare pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.

Atenţionarea cod galben de vânt puternic pentru judeţele Mehedinţi, Olt şi Dolj este în vigoare joi de la ora 13.30 până la 18.30.

În cele trei judeţe se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-60 de kilometri pe oră.

Atenţionarea cod galben de vânt puternic care vizează judeţele Constanţa şi Tulcea expiră la ora 14.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţă, o atenţionare cod galben de vânt puternic pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, în vigoare până la ora 14.00. 

Atenţionarea cod galben de vânt puternic vizează judeţele Constanţa şi Tulcea, unde intensificările vântului cu rafale vor depăşi 55 de kilometri pe oră.

Codul galben de vânt puternic este în vigoare joi, de la ora 9.45 până la ora 14.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici