VIDEO  Antiaeriana ucraineană a doborât un Alligator rusesc de 16 milioane de dolari folosind tehnologie franceză

Unul dintre cele mai bune elicoptere de atac ale armatei ruse, cunoscutul KA-52, dar mai cunoscut sub numele de Alligator, a fost distrus în Ucraina.

43677 afișări
Imaginea articolului Antiaeriana ucraineană a doborât un Alligator rusesc de 16 milioane de dolari folosind tehnologie franceză

Antiaeriana ucraineană a doborât un Alligator rusesc de 16 milioane folosind tehnologie franceză

Este vorba despre un „monstru” de 16 milioane de dolari, înarmat cu tunuri de 30 mm şi rachete S-13 de 122 mm. Şi, totuşi, nu este infailibil.

Un videoclip înregistrat de forţele antiaeriene ucrainene demonstrează că, datorită sistemului francez de apărare numit Crotale, a doborât un Alligator în Donbass.

Crotale este una dintre cele mai populare arme de apărare aeriană cu rază scurtă de acţiune din lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici