Antreprenorii se întrec în start-up-uri după succesul UiPath

  • Cei care au companii start-up se pot înscrie în competiţia „How to Web” pentru investiţii
  • După succesul UiPath investitorii şi-au mărit ofertele
  • Start-up-ul câştigător va fi premiat cu 225 de mii de euro
209 afișări
Imaginea articolului Antreprenorii se întrec în start-up-uri după succesul UiPath

Antreprenorii se întrec în start-up-uri după succesul UiPath

Cei care au pornit start-up-uri sunt aşteptaţi să ce înscrie  până pe 27 septembrie în competiţia „How to Web”, pentru a primi o investiţie de 225 de mii de euro.

Dacă acum 10 ani premiile la acest gen de competiţie erau de doar 10.000 de euro, succesul UiPath i-a încurajat pe investitori să ridice pragul ofertelor. Compania de tehnologie UiPath, considerată un fenomen mondial, generează venituri anuale recurente de 100 de milioane de dolari.

Bogdan Iordache, investitor şi fondator „How to Web”: Istoria ultimilor ani cu UiPath a atras foarte mult interesul posibililor investitori şi există în momentul ăsta semnificativ mai mult capital în piaţă. Căutăm companii care sunt în fazele incipiente de dezvoltare. Companii care au deja un produs şi care au un minimorum de validare comercială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici