Anunţul conducerii de la Matei Balş, după incendiul care a provocat cinci decese. Reprezentanţii spitalului transmit condoleanţe familiilor victimelor

  • Conducerea Spitalului Matei Balş anunţă prin intermediul unui comunicat de presă că va sprijini ancheta privind incendiul care a provocat cinci decese.
  • Totodată, cei de la unitatea medicală au transmis condoleanţe familiilor victimelor incendiului.
910 afișări
Imaginea articolului Anunţul conducerii de la Matei Balş, după incendiul care a provocat cinci decese. Reprezentanţii spitalului transmit condoleanţe familiilor victimelor

În comunicatul transmis presei vineri seara, echipa Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Prof.Dr. Matei Balş" transmite condoleanţe familiilor victimelor accidentului din dimineaţa zilei de 29 ianuarie, soldat cu cinci decese dintr-un total de 101 pacienţi spitalizaţi îngrijiţi de 20 cadre medicale pe timpul nopţii, inclusiv medicul şef de gardă.

Toţi pacienţii au fost evacuaţi şi transportaţi în siguranţă către alte unităţi sanitare, precum şi la nivelul celorlalte secţii din incinta institutului, susţin reprezentanţii spitalului.

În urma intervenţiei prompte a colegilor din liniile de gardă şi a mobilizării autorităţilor de urgenţă, au fost prevenite alte victime, astfel încât toţi ceilalţi pacienţi sunt în siguranţă, au mai spus cei de la Matei Balş. La final ei anunţă că echipa Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Prof.Dr. Matei Balş" va sprijini ancheta în curs şi lămurirea aspectelor, care ar fi putut duce la accidentul din această dimineaţă, cu atât mai mult cu cât autorizaţiile şi avizele sunt la zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici