Anunţul privind construirea noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost publicat pe SEAP

Anunţul privind achiziţia lucrărilor de construire şi echipare medicală a noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi a fost transmis pentru a fi postat şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Costul depăşeşte 2 miliarde de lei.

612 afișări
Imaginea articolului Anunţul privind construirea noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost publicat pe SEAP

Anunţul privind construirea noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost publicat pe SEAP

Un comunicat transmis luni de Consiliul Judeţean Sibiu arată că anunţul privind achiziţia lucrărilor de construire şi echipare medicală a noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), fiind transmis spre postare şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Anterior publicării, întreaga documentaţie a fost transmisă pentru verificare şi Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

„Anunţul a fost încărcat în SEAP pe data de 18.11.2022 şi publicat în 21.11.2021, sub nr. CN 1049654, iar termenul până la care firmele interesate îşi pot depune ofertele, prin încărcare în sistem, este 29 decembrie 2022, ora 15. Analiza documentaţiilor va fi realizată într-un termen de maxim 80 de zile lucrătoare de la data-limită de încărcare a ofertelor”, potrivit CJ Sibiu.

Valoarea totală estimată a contractului de construire şi echipare medicală a noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu este de 2.222.428.800,82 lei fără TVA, cu un termen de execuţie previzionat de 34 de luni de la data semnării contractului.

„De precizat este faptul că, procedura este derulată cu clauză suspensivă, în sensul în care, Consiliul Judeţean Sibiu va semna contractul de lucrări imediat după ce va fi semnat contractul de finanţare, după modelul urmat şi în cazul extinderii şi modernizării Aeroportului Internaţional Sibiu. Dată fiind valoarea, amploarea şi importanţa investiţiei, Consiliul Judeţean Sibiu a publicat în luna iulie a acestui an un anunţ de intenţie privind viitoarea licitaţie de construire a spitalului, oferind astfel posibilitatea firmelor interesate să-şi pregătească o strategie, pornind de la valoarea estimată şi o descriere succintă a proiectului. Anunţul de intenţie a fost publicat în SEAP în data de 05.07.2022, cât şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, în data de 07.07.2022. Prin publicarea în SEAP a anunţului privind achiziţia lucrărilor de construire şi echipare medicală a noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, se face încă un pas spre realizarea celei mai mari şi mai dorite investiţii postdecembriste din judeţul Sibiu”, potrivit CJ Sibiu.

În prezent, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu funcţionează în pavilioane, unele fiind clădiri istorice. De altfel, Spitalul Public a fost inaugurat în 1857. De asemenea, SCJU Sibiu este cea mai mare unitate sanitară cu paturi din judeţ, singurul cu structură complexă pentru adulţi din municipiu, Sibiul neavând un spital municipal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici