Aproape 3.000 de consumatori au rămas fără energie electrică în urma unei furtuni în Bacău

Aproape 3.000 de consumatori au rămas, marţi seara, fără energie electrică, în urma unei furtuni care s-a abătut asupra mai multor localităţi din judeţul Bacău.

767 afișări
Imaginea articolului Aproape 3.000 de consumatori au rămas fără energie electrică în urma unei furtuni în Bacău

Aproape 3.000 de consumatori au rămas fără energie electrică în urma unei furtuni în Bacău

Potrivit reprezentanţilor companiei de furnizare a energiei electrice, sunt afectate de avariile apărute în urma furtunii zece localităţi: Stănişeşti, Dumbrava, Crăieşti, Baloteşti, Slobozia, Frumuşelu, Ţepoaia, Cornăţel, Beneşti şi Negoaia. În total, au rămas fără energie electrică peste 2.700 de consumatori, fiind nealimentate o linie electrică şi 37 de posturi de transformare, potrivit sursei citate.

O echipă a companiei este în teren pentru identificarea problemelor şi rezolvarea defecţiunilor.

Mai multe localităţi din judeţul Bacău au fost, marţi după-amiaza, sub avertizare Cod portocaliu. Meteorologii anunţau averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici