Aproape 3.000 de locuri în tabere, disponibile pentru vacanţa intersemestrială

Aproape 3.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, în vacanţa intersemestrială, pentru elevi, studenţi, tineri şi cadre didactice, preţul unui sejur de o săptămână variind între 150 şi 360 de lei, informează, miercuri, Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT).

24 afișări
Imaginea articolului Aproape 3.000 de locuri în tabere, disponibile pentru vacanţa intersemestrială

Aproape 3.000 de locuri în tabere, disponibile pentru vacanţa intersemestrială (Imagine: Mediafax Foto)

Numărul total de locuri de cazare în tabere, în perioada 31 ianuarie - 8 februarie, este de 2.893, acestea fiind distribuite în 28 de judeţe ale ţării, în centrele de agrement care funcţionează permanent.

Potrivit ANT, din experienţa anilor trecuţi, cele mai căutate centre de agrement sunt cele de pe Valea Prahovei, de la Buşteni şi Sinaia, cele de la Buzău, Sibiu - Păltiniş, acestea fiind solicitate mai ales de iubitorii schiului.

Cele mai multe locuri disponibile sunt în centrele de agrement Gălăciuc, judeţul Vrancea (150), Poiana Pinului, judeţul Buzău (140), Cerbul, judeţul Dâmboviţa (121), Vânătorul (120) şi Căprioara (108), judeţul Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, preţurile mici practicate pentru copii şi tineri fac ca oferta să fie căutată cu mult timp înainte, însă perioada de înscrieri continuă. Persoanele interesate, se pot adresa Direcţiilor de Tineret din fiecare judeţ cât şi la Ministerul Tineretului şi Sportului, la telefon 021/210.15.89.

Citeşte şi:

Elevii intră în vacanţă din 30 ianuarie

Andronescu: Vom încerca să nu mai sufocăm elevii cu noţiuni inutile

ISMB cere unităţilor de învăţământ să ia măsuri pentru siguranţa elevilor

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici