Aproape 4.000 de persoane vor participa, în mai, la programe de formare profesională gratuite

Aproape 4.000 de persoane fără loc de muncă vor urma, în mai, programe de formare profesională gratuite, cele mai multe cursuri urmând să fie organizate în Dolj, Braşov, Mureş, Brăila şi Vaslui, a anunţat, luni, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

124 afișări
Imaginea articolului Aproape 4.000 de persoane vor participa, în mai, la programe de formare profesională gratuite

Aproape 4.000 de persoane vor participa, în mai, la programe de formare profesională gratuite (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

ANOFM va organiza, luna viitoare, 103 programe de formare profesională pentru 3.937 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi agenţia municipiului Bucureşti.

Cele mai multe cursuri, cu un număr mare de participanţi, vor fi organizate în Dolj (pentru 224 persoane), Braşov (196), Mureş (196), Brăila (168), Vaslui (158).

Meseriile cele mai solicitate sunt cele de operator introducere validare prelucrare date (358 persoane), inspector (referent) resurse umane (298), bucătar (273), lucrător în comerţ (242), ospătar (vânzător) în unităţi de alimentaţie (220), agent pază şi ordine (157) şi frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (135).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici