Aproape 400 de şoferi au rămas fără permise de conducere în patru zile

Poliţiştii au reţinut, în patru zile, aproape 400 de permise de conducere şi au amendat peste 7.000 de şoferi, dintre care 1.870 pentru că au condus cu viteză şi 42 pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

95 afișări
Imaginea articolului Aproape 400 de şoferi au rămas fără permise de conducere în patru zile

Aproape 400 de şoferi au rămas fără permise de conducere în patru zile (Imagine: Adriana Neagoe / Mediafax Foto)

Poliţiştii au făcut, în perioada 2-5 decembrie, 1.384 de controale, 333 de filtre şi şapte razii, în urma cărora au depistat 361 de infracţiuni, dintre care 208 în flagrant delict, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, poliţiştii au prins 288 de suspecţi de infracţiuni, dintre care 33 au fost reţinuţi şi 26 arestaţi, fiind găsite în timpul controalelor cinci maşini care fuseseră declarate furate.

În cele patru zile au fost reţinute 398 de permise de conducere, au fost retrase 236 de certificate de înmatriculare şi au fost amendaţi 7.078 de şoferi, dintre care 42 pentru consum de alcool şi 1.870 pentru că au depăşit limita de viteză permisă.

În urma controalelor, poliţiştii au dat 8.722 de amenzi, în valoare totală de 1.948.550 de lei şi au confiscat bunuri de 191.282 de lei. Dintre amenzile date în cele patru zile, 847 au fost pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 351 pentru activităţi comerciale ilicite şi 57 pentru nereguli privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici