Aproape 7.000 de persoane vaccinate în două zile la Maratonul din Capitală

Aproape 7.000 de persoane au fost vaccinate în două zile la Maratonul din Capitală, a anunţat duminică CNCAV.

229 afișări
Imaginea articolului Aproape 7.000 de persoane vaccinate în două zile la Maratonul din Capitală

Aproape 7.000 de persoane vaccinate în două zile la Maratonul din Capitală

De vineri de la ora 8.00 până duminică la ora 8.00, în Bucureşti au fost vaccinate 14.469 persoane.

„Total persoane vaccinate la maratonul de weekend: 6879”, a transmis CNCAV.

Astfel, la centrrul de la Palatul Copiilor au fost vaccinate 1278 de persoane, la Circul Metropolitan 765, la Cora Pantelimon 436, la Romexpo 1504, la Mall Vitan 278, la Park Lake 1086, la Lunca Cernei 760, iar la centrul Sfântul Andrei 772 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici