Aproape 90 de localităţi, afectate de întreruperi ale energiei electrice

Aproape 90 de localităţi din ţară nu aveau, miercuri după-amiază, energie electrică din cauza avarierii unor instalaţii din cauza condiţiilor meteorologice extreme din ultimele zile.

1 afișare
Imaginea articolului Aproape 90 de localităţi, afectate de întreruperi ale energiei electrice

Aproape 90 de localităţi, afectate de întreruperi ale energieii electrice

Astfel, potrivit Electrica SA, avariile au apărut din cauza condiţiile meteorologice extreme din ultima săptămână şi mai ales a creşterii bruşte a temperaturii de miercuri dimineaţa, care au afectat infrastructura de distribuţie a energiei electrice în zona Filialei Muntenia Sud.

La ora 14:00 erau raportate întreruperi în furnizarea energiei electrice în 44 de localităţi din judeţul Giurgiu, unde erau avarii la 245 de posturi de transformare şi şase linii aeriene de medie tensiune.

Pentru a remedia aceste defecţiuni au fost trimise pe teren 15 echipe, urmând ca în cursul zilei să fie reluată alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor afectaţi.

Ceilalţi operatori de distribuţie a energiei electrice afectaţi sunt E.ON Moldova - 14 localităţi fără curent electric, ENEL Dobrogea - 21 de localităţi şi CEZ Oltenia - şapte localităţi, a adăugat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici