Aproape o mie de staţii de transport din Capitală vor fi dotate cu panouri digitale de informare

Aproximativ 1.000 de staţii de transport public din cele 2.271 existente în Capitală vor fi dotate panouri digitale de informare, a anunţat miercuri primarul general Nicuşor Dan.

154 afișări
Imaginea articolului Aproape o mie de staţii de transport din Capitală vor fi dotate cu panouri digitale de informare

Sursa foto: Facebook/Nicuşor Dan

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că a semnat contractul de finanţare, prin PNRR, cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Proiectul a trecut atât de etapa consultării publice, cât şi de discuţiile tehnice, urmând ca în curând să fie lansat studiul de fezabilitate.

Finanţarea proiectului depus de Primăria Capitalei, în parteneriat cu sectoarele 2-6, este de aproximativ 5,7 milioane euro.

„Prin digitalizarea panourilor, călătorii vor afla, în timp real, programul de circulaţie a vehiculelor, vor şti cât mai au de aşteptat şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea călătorilor se va face atât vizual, cât şi audio. Vom contribui, astfel, la realizarea unui transport public civilizat, care va deveni mult mai atractiv pentru călători”, susţine Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici