Aproximativ 170 de blocuri şi şapte instituţii din Sectorul 6 rămân de marţi fără apă caldă

Aproximativ 170 de blocuri şi şapte instituţii din Sectorul 6 vor rămâne de marţi, 28 iunie, fără apă caldă, a anunţat compania Termoenergetica.

692 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 170 de blocuri şi şapte instituţii din Sectorul 6 rămân de marţi fără apă caldă

Aproximativ 170 de blocuri şi şapte instituţii din Sectorul 6 rămân de marţi fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, începând din data de 28 iunie, se vor executa lucrări de reparaţii şi de înlocuire a unor vane de sectorizare pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, pe conductele cu diametre de 500 mm şi 700 mm din Magistrala 2 Militari.

Conform companiei, lucrările sunt esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire şi vor fi efectuate în zona intersecţiilor Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Politehnicii şi Bulevardelor Iuliu Maniu cu Doina Cornea şi impun oprirea furnizării apei calde de consum pentru un număr de aproximativ 170 de blocuri şi şapte instituţii, până în data de 1 iulie 2022, ora 24.00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea”, a mai transmis compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici