Video Aproximativ 4.000 de persoane prezente la mitingul aviatic de la Strejnic: "Este un eveniment foarte important pentru aviaţia sportivă" - VIDEO

Aproximativ 4.000 de persoane au fost prezente la un miting aviatic organizat la Aerodromul de la Strejnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1418 afișări

Potrivit conducerii Aerodromului, evenimentul a fost organizat cu prilejul împlinirii a 80 de ani de la înfiinţarea instituţiei.

Spectacolul aerian a fost realizat de către 50 de piloţi, pe 30 de aparate de zbor.

"Este un eveniment foarte important pentru aviaţia sportivă, nu doar pentru noi. Vremea e frumoasă, este soare şi ne bucurăm. Împlinim 80 de ani de la înfiinţare. Am pregătit un show extraordinar pentru care piloţii s-au antrenat o săptămână", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioan Baican, comandantul Aerodromului de la Strejnic.

Din spectacol nu au lipsit acrobaţiile aeriene, zboruri în formaţie sau salturile cu paraşuta.

Un paraşutist a deschis drapelul României în aer. Potrivit organizatorilor, drapelul are 500 de metri pătraţi şi a fost confecţionat din materiale speciale, chiar de paraşutişti, în decursul a doi ani de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici