Arad: Două grupuri de tineri au distrus un local într-o altercaţie (video)

Două grupuri de tineri au distrus, în noaptea de joi spre vineri, un local din oraşul arădean Pâncota, după ce între ei a izbucnit o altercaţie pe fondul consumului de alcool, unul dintre tineri folosind un pistol cu gaze.

21 afișări
Imaginea articolului Arad: Două grupuri de tineri au distrus un local într-o altercaţie (video)

Arad: Două grupuri de tineri au distrus un local într-o altercaţie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Conform poliţiştilor, scandalul a izbucnit între un grup de tineri din localitate şi unul din satul vecin, Horia. Ambele grupuri consumau alcool, iar la un moment dat a izbucnit un scandal, care a continuat cu o bătaie cu bâte, sticle şi mobilier din incinta localului.

"În altercaţie au fost implicaţi şapte tineri, iar unul dintre ei a tras două focuri în plan vertical cu un pistol cu gaze, martorii afirmând că acesta era în apărare. Nimeni nu a fost rănit cu arma, iar cele două cartuşe au fost recuperate de poliţişti", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

Conform sursei citate, unul dintre tineri a fost rănit cu o sticlă pe faţă, iar patronul localului a sunat la Ambulanţă de teamă că vor exista mai mulţi răniţi.

"Toţi cei şapte au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, dar mai mult pentru că erau în stare de ebrietate şi nu puteau da nici declaraţii. Bărbatul rănit la faţă a fost îngrijit pe loc, dar nimeni nu a rămas internat", a completat Tuduce.

Poliţiştii spun că localul în care a avut loc altercaţia a fost distrus, astfel că participanţii la altercaţie vor fi cercetaţi pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

Poliţiştii îl vor verifica şi pe posesorul pistolului cu gaze, pentru a vedea dacă acesta deţinea permis şi pentru a stabili dacă a folosit arma în legitimă apărare, cum susţin martorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici