Arad: Magazin de bijuterii, jefuit de doi indivizi mascaţi care au bătut-o pe angajată

Un magazin de bijuterii din centrul oraşului arădean Sebiş a fost jefuit de doi indivizi mascaţi cu cagule, care au bătut-o pe angajată, după care au abandonat-o legată de o ţeavă.

70 afișări
Imaginea articolului Arad: Magazin de bijuterii, jefuit de doi indivizi mascaţi care au bătut-o pe angajată

Arad: Magazin de bijuterii, jefuit de doi indivizi mascaţi care au bătut-o pe angajată (Imagine din arivă; Cristi Movilă/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Arad, magazinul se află în centrul oraşului şi este al Cooperativei Precizia, iar vânzătoarea, care este şi gestionara unităţii, se afla singură în incintă.

Femeia a relatat că doi indivizi mascaţi care purtau cagule au intrat în magazin, luni după-amiază, şi au lovit-o cu pumnii şi picioarele, după care au legat-o cu un material textil de o ţeavă.

"Bărbaţii au furat bijuterii din aur aflate în expoziţia unităţii, în cantitate de circa 800 de grame, după care au fugit. Femeia s-a dezlegat singură si a pornit alarma de panică", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Estera Biţis.

Potrivit sursei citate, suspecţii nu erau înarmaţi şi mai mulţi martori i-au văzut fugind din magazin pe stradă, până la un autoturism parcat în apropiere.

Martorii şi victima au fost audiaţi în noaptea de luni spre marţi, dar poliţiştii arădeni spun că, deocamdată, cercul suspecţilor este foarte larg.

Poliţiştii studiază şi înregistrările unei camere video aflate pe exteriorul sediului Primăriei Sebiş, care i-ar fi putut surprinde pe autori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici