Video Arad: O cisternă încărcată cu motorină a ieşit de pe carosabil pe DN 79. Circulaţia, reluată după şase ore - VIDEO

Traficul pe DN 79, în zona localităţii arădene Şimand, unde o cisternă încărcată cu motorină a ieşit de pe carosabil, a fost reluat după circa şase ore, primele concluzii arătând că şoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza neatenţiei.

1113 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pârvulescu, a declarat, joi seara, că din primele cercetări a rezultat că şoferul cisternei, un bărbat în vârstă de 43 din judeţul Bihor, nu a fost atent şi a pierdut controlul.

"În timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă pe DN79 dinspre Arad către Oradea, pe fondul neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătorul a fost rănit uşor", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Impactul a fost atât de puternic, încât cabina s-a desprins de camion.

Cisterna, care transporta 18 tone de benzină şi 18 tone de motorină, a fost ridicată de pe şosea cu puţin înainte de ora 19.00, oră la care a fost reluat şi traficul.

Cisterna a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un copac, pe DN 79, în judeţul Arad, circulaţia în zona localităţii Şimand fiind o vreme complet blocată, în condiţiile în care pompierii au izolat zona, după care Poliţia a permis maşinilor să circule alternativ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici