Arad: Profesoară acuzată că persecută o elevă care s-a retras de la meditaţii

O profesoară de matematică din localitatea arădeană Galşa este acuzată de familia unei eleve că o persecută la ore pe fată, după ce aceasta s-a retras de la meditaţiile particulare pe care le lua chiar de la profesoara ei.

239 afișări
Imaginea articolului Arad: Profesoară acuzată că persecută o elevă care s-a retras de la meditaţii

Arad: Profesoară acuzată că persecută o elevă care s-a retras de la meditaţii (Imagine: Mediafax Foto)

Părinţii fetei susţin că profesoara îşi intimidează eleva şi îi dă note mici, după ce nu a mai plătit ore particulare de matematică.

"Îi plăteam douăzeci de lei pe oră şi făcea două ore pe săptămână, în grup cu alţi cinci copii. Când nu am vrut să mai plătim, pentru că am spus că o ajutăm noi la lecţii, profesoara a început să ne intimideze fata şi să o pice la teste. Am cerut ultima lucrare de control să vedem unde a greşit fata, dar profesoara a refuzat şi ne-a agresat fizic. Martor la scenă a fost chiar directorul şcolii", a declarat bunica elevei, Maria Negru.

Bunica susţine că a fost lovită de profesoară când a vrut să ia de pe catedră lucrarea de control a nepoatei pentru a verifica dacă a fost corectată obiectiv.

"Femeia a depus plângere penală la postul de Poliţie din comuna Şiria, spunând că a fost agresată fizic de profesoară. Cercetările sunt în curs de efectuare pentru loviri şi alte violenţe", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Profesoara a negat acuzaţiile în faţa colegilor ei şi a spus că totul este o înscenare, pentru că în şcoală va avea loc un concurs pentru schimbarea directorului, la care ea va participa.

Consiliul profesoral al şcolii va lua în discuţie cazul în cursul acestei săptămâni.

Conducerea Inspectoratului Şcolar al judeţului Arad se va întâlni cu profesoara reclamată pentru a lămuri situaţia.

"Mă voi întâlni cu profesoara pentru a lămuri aceste acuzaţii. Ea a fost cea care m-a sunat de dimineaţă să îmi solicite audienţă pentru a relata cazul, despre care nu am mai multe informaţii deocamdată", a declarat Marius Gondor, inspectorul general şcolar al judeţului Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici