Arad: Suspectul în cazul uciderii unui paznic, arestat după ce şi-a recunoscut fapta

Bărbatul suspectat că l-a ucis pe paznicul unei balastiere din judeţul Arad a fost arestat preventiv, miercuri, după ce şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a judecătorilor, spunând că regretă totul şi că era sub influenţa băuturilor alcoolice.

155 afișări
Imaginea articolului Arad: Suspectul în cazul uciderii unui paznic, arestat după ce şi-a recunoscut fapta

Arad: Suspectul în cazul uciderii unui paznic, arestat după ce şi-a recunoscut fapta (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Judecătorii Tribunalului Arad au emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele suspectului în cazul uciderii paznicului de la balastiera din localitatea Aluniş.

"Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a pus totul pe seama faptului că era sub influenţa băuturilor alcoolice. El a spus că a vrut să-i aplice o corecţie victimei pentru că i-a înţepat roţile de la bicicletă", a declarat procurorul de caz Denisa Marţi, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Suspectul, care are 51 de ani, le-a spus judecătorilor că regretă fapta şi că nu intenţiona să îl ucidă pe amicul său.

În urma autopsiei, s-a stabilit că victima a avut o serie de leziuni grave ale organelor vitale şi a murit în urma unei hemoragii interne.

Paznicul balastierei din Aluniş, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort de către colegii de serviciu, marţi dimineaţă, aceştia anunţând imediat autorităţile.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti sosiţi la faţa locului au constatat că pe corpul victimei existau numeroase urme de violenţă, iar la cap - o rană specifică unei lovituri cu o secure. Anchetatorii au vorbit cu familia victimei şi au stabilit că, luni seară, paznicul a avut o altercaţie cu un prieten, în timpul unei petreceri.

Potrivit procurorului criminalist Denisa Marţi de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, victima şi-a invitat la balastieră familia şi un prieten cu familia acestuia, unde au băut împreună şi au făcut grătare. Cearta dintre cei doi bărbaţi a izbucnit în momentul în care paznicul i-a făcut o glumă amicului şi i-a dezumflat roţile de la bicicletă. Acesta s-a supărat şi a plecat acasă cu familia, dar a revenit în timpul nopţii, când paznicul era singur.

"Se pare că între cei doi a avut loc o luptă, iar victima a fost lovită în cap cu o bâtă de baseball şi cu o secure", declara procurorul de caz.

Agresorul a plecat de la balastieră cu motoreta victimei, el fiind prins în trafic, marţi, chiar cu acest vehicul, şi audiat.

Paznicul decedat era căsătorit şi avea cinci copii, toţi majori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici