Arestaţi pentru tâlhărie: Trei tineri acostau persoane pe stradă, le băteau şi le furau bunurile

Trei tineri au fost arestaţi preventiv timp de 30 de zile, după ce au acostat mai multe persoane pe stradă, pe care le-au lovit şi le-au furat banii sau telefoanele mobile, anunţă, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei (IPJ) Iaşi.

2571 afișări
Imaginea articolului Arestaţi pentru tâlhărie: Trei tineri acostau persoane pe stradă, le băteau şi le furau bunurile

Arestaţi pentru tâlhărie: Trei tineri acostau persoane pe stradă, le băteau şi le furau bunurile

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, doi din comuna Răducăneni şi unul din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, cei doi tineri, de 20 de ani, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi sustras un telefon mobil şi o sumă de bani, unui bărbat, de 34 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. La data de 03 februarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, cei trei tineri, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi sustras un telefon mobil şi o sumă de bani, unui tânăr, de 22 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 400 de lei”, conform comunicatului transmis de Poliţia Iaşi.

La aceeaşi dată, tot pe raza municipiului Iaşi şi utilizând acelaşi mod de acţiune, cei trei tineri i-ar fi furat un telefon mobil şi un portofel, cu acte şi bani, unui tânăr, de 19 ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 870 de lei.

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 februarie, cei trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind duşi în Arestul IPJ Iaşi.

În cursul zilei de sâmbătă, Judecătoria Iaşi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor trei tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.

Activităţile au fost coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă, anunţă oficialităţile ieşene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici