Argeş: Alte şase angajate ale croitoriei din Bascov, duse la spital după ce li s-a făcut rău

Alte şase angajate ale croitoriei din Bascov (Argeş) au fost preluate de ambulanţe, marţi, după ce li s-a făcut rău, fiind duse la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde cu o zi în urmă au ajuns 20 de salariate ale aceleiaşi croitorii, cel mai probabil fiind vorba despre o intoxicaţie cu sulf.

110 afișări
Imaginea articolului Argeş: Alte şase angajate ale croitoriei din Bascov, duse la spital după ce li s-a făcut rău

Argeş: Alte şase angajate ale croitoriei din Bascov, duse la spital după ce li s-a făcut rău (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Şase salariate ale croitoriei din comuna Bascov au fost preluate de către salvările Serviciului de Ambulanţă Argeş şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce li s-a făcut rău în timpul programului, acuzând ameţeli, dureri de cap şi stări de vomă.

Luni, 20 de angajate ale croitoriei din localitatea Bascov au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce li s-a făcut rău la locul de muncă, acuzând tot ameţeli, dureri de cap şi stări de vomă. Cinci dintre femei au primit tratament perfuzabil, însă toate cele 20 de angajate au fost lăsate să plece, luni, din spital, după ce au primit îngrijiri medicale.

Femeile le-au declarat medicilor că în zonă se simţea un miros puternic de sulf, însă medicii au luat în calcul şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Surse din rândul poliţiştilor, care au declanşat o anchetă în acest caz, spun că, cel mai probabil, este vorba despre o intoxicaţie cu sulf care ar putea proveni de la un canal de scurgere a dejecţiilor de la agenţii economici din zonă.

În acest caz sunt făcute verificări de către Poliţie, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeş şi societatea de apă din Bascov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici