Argeş: Doi adulţi şi un bebeluş la spital, după ce un taxi a intrat într-o maşină oprită

Doi adulţi şi un bebeluş au ajuns, luni la prânz, la spital, după ce unui taximetrist i s-a făcut rău la volan şi a intrat cu autoturismul, la Piteşti, într-o maşină oprită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

108 afișări
Imaginea articolului Argeş: Doi adulţi şi un bebeluş la spital, după ce un taxi a intrat într-o maşină oprită

Argeş: Doi adulţi şi un bebeluş la spital, după ce un taxi a intrat într-o maşină oprită (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit poliţiştilor, accidentul rutier a avut loc, luni la prânz, pe Strada Negru Vodă din Piteşti.

Şoferului unui taximetru care se deplasa dinspre centrul Piteştiului spre Bascov i s-a făcut rău la volan. Acesta a pierdut controlul şi a intrat într-un autoturism staţionat în care de aflau o femeie şi bebeluşul ei.

La locul accidentului au fost chemate mai multe ambulanţe şi Poliţia.

Bebeluşul a fost transferat cu un echipaj de terapie intensivă mobilă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar taximetristul şi femeia din maşina lovită la Spitalul Judeţean Argeş.

Potrivit poliţiştilor, taximetristul nu consumase băuturi alcoolice înainte să să urce la volan.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici