Argeş: Elevă în comă la spital, după un atac cerebral, provocat, posibil, de o ceartă

O elevă de 18 ani din judeţul Argeş este în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce a fost certată de către dirigintă şi de către părinţi pentru că a fost prinsă fumând la şcoală, fata suferind un atac cerebral.

1370 afișări
Imaginea articolului Argeş: Elevă în comă la spital, după un atac cerebral, provocat, posibil, de o ceartă

Argeş: Elevă în comă la spital, după un atac cerebral, provocat, posibil, de o ceartă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor date, Carolina Bănăţeanu, în vârstă de 18 ani, originară din comuna argeşeană Albeşti, elevă în clasa XII-a la Colegiul Naţional "Ferdinand I" din municipiul Curtea de Argeş, a fost surprinsă, miercuri, de către dirigintă, fumând în şcoală şi, după ce a certat-o, aceasta i-a anunţat pe părinţii fetei despre incident.

Joi, eleva a revenit la cursuri supărată şi i-ar fi reproşat dirigintei faptul că aceasta i-a înştiinţat mama despre cele petrecute, invocând faptul că a fost certată şi acasă, iar ulterior adolescentei i s-a făcut rău în timpul orelor de curs.

Colegii au transportat-o cu un taximetru la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş, unde medicii au constatat că a suferit un atac cerebral.

Pacienta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti şi apoi la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti, de unde doctorii au retrimis-o, vineri, la unitatea spitalicească din Piteşti, pacienta fiind în stare gravă, de comă, cu activitate cerebrală inexistentă, urmând a se stabili dacă atacul cerebral a survenit din cauza certurilor sau a fost provocat de boli anterioare.

Colegii tinerei au susţinut că aceasta ar suferi de diabet, însă afecţiunea nu a fost confirmată sau infirmată de către membrii familiei adolescentei.

Eleva mai are un frate, elev în clasa a IX-a tot la Colegiul Naţional "Ferdinand I" din municipiul Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici