Argeş: O ambulanţă care transporta pacienţi s-a răsturnat; doi oameni blocaţi în interior

  • O ambulanţă care transporta pacienţi s-a răsturnat, marţi, pe partea laterală, în satul Cerşani, comuna Suseni, din judeţul Argeş.
  • Doi oameni au rămas blocaţi în interior, iar pompierii încearcă să îi scoată din vehicul.
127 afișări
Imaginea articolului Argeş: O ambulanţă care transporta pacienţi s-a răsturnat; doi oameni blocaţi în interior

Potrivit ISU Argeş, accidentul rutier s-a produs în comuna Suseni, satul Cerşani. Din primele informaţii, o ambulanţă care transporta doi pacienţi a părăsit partea carosabilă.

Intervin pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, alături două echipaje SAJ.

„În accident este implicată o ambulanţă ce transporta doi pacienţi, care s-a răsturnat pe partea laterală, în afara părţii carosabile, iar în urma incidentului două persoane au rămas blocate în interior şi pompierii fac manevre pentru extragerea acestora”, transmite ISU Argeş.

Potrivit salvatorilor, toate cele trei persoane sunt conştiente şi cooperante.

Echipajele medicale sunt la faţa locului pentru a evalua şi acorda îngrijiri medicale, la nevoie, victimelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici