Argeş: Un tânăr şi-a prins mâna într-o presă mecanică la locul de muncă. Poliţia şi ITM fac anchete

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Curtea de Argeş, a fost grav rănit, joi, după ce şi-a prins o mână într-o presă mecanică, la locul de muncă, Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă deschizând anchete în acest caz.

212 afișări
Imaginea articolului Argeş: Un tânăr şi-a prins mâna într-o presă mecanică la locul de muncă. Poliţia şi ITM fac anchete

Argeş: Un tânăr şi-a prins mâna într-o presă mecanică la locul de muncă. Poliţia şi ITM fac anchete

Tânărul, angajat al unei firme care produce componente pentru autovehicule, a fost grav rănit, joi, după ce şi-a prins mâna într-o presă mecanică, în timpul programului de lucru, el fiind dus de urgenţă la spitalul din Curtea de Argeş. Medicii au constatat că bărbatul are mâna zdrobită şi au decis să îl transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

În prezent, muncitorul se află internat la Secţia de Chirurgie plastică a spitalului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a deschis o anchetă pentru a stabili dacă muncitorul a respectat toate normele de protecţie a muncii sau dacă angajatorul este de vină pentru producerea acestui accident.

Totodată, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au declarat că Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea securităţii în muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici