Atac armat în Camerun. Zeci de persoane au fost împuşcate în timp ce dormeau

Mai mulţi bărbaţi înarmaţi au ucis cel puţin 20 de persoane într-un atac care a avut loc luni dimineaţă, într-o comunitate din Camerun, a anunţat un oficial local, potrivit Reuters.

521 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Camerun. Zeci de persoane au fost împuşcate în timp ce dormeau

Atac armat în Camerun. Zeci de persoane au fost împuşcate în timp ce dormeau

Bărbaţii înarmaţi au deschis focul asupra oamenilor care dormeau în casele lor dintr-un oraş din vestul Camerunului.

Atacul a pornit înainte de zori, iar atacatorii au dat foc caselor.

Şapte persoane au fost spitalizate, iar forţele de securitate cercetează zona pentru a-i găsi pe agresori. Niciun grup nu a revendicat responsabilitatea pentru atacul de luni.

Separatiştii din umele regiuni ale Camerunului luptă din 2017 pentru a crea un stat independent numit Ambazonia.

Grupările armate au comis atacuri, răpiri şi omoruri în regiunile de nord-vest şi sud-vest ale ţării africane predominant francofone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
camerun,
atac,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici