Atac cu cuţitul într-un tren din Germania. Autorul a acţionat într-un mod complet neaşteptat

Atac cu cuţitul într-un tren din Germania. Autorul a acţionat într-un mod complet neaşteptat

1230 afișări
Imaginea articolului Atac cu cuţitul într-un tren din Germania. Autorul a acţionat într-un mod complet neaşteptat

Atac cu cuţitul într-un tren din Germania. Autorul a acţionat într-un mod complet neaşteptat

Surse au declarat duminică pentru dpa că atacul comis pe un tren Intercity Express (ICE) între oraşele bavareze Regensburg şi Nürnberg nu a fost precedat de o ceartă.

Se pare că suspectul - un tânăr de 27 de ani care locuia în Siria şi venise în Germania în 2014 - îşi pierduse recent locul de muncă.

Potrivit unei evaluări iniţiale, este posibil ca acesta să fi suferit de probleme psihologice.

Până duminică dimineaţă, nu existau concluzii definitive cu privire la motivul atacului. În timpul unei percheziţii în apartamentul presupusului atacator nu s-a găsit nimic suspect imediat.

După arestarea sa, suspectul nu ar fi dat nicio informaţie cu privire la motiv. O analiză a datelor telefonului său mobil este încă în curs de desfăşurare.

Bărbatul arestat, care este recunoscut ca refugiat în Germania, a locuit ultima dată în oraşul bavarez Passau, la graniţa cu Austria.

Sâmbătă dimineaţa, trei bărbaţi în vârstă de 26, 39 şi 60 de ani au fost grav răniţi în trenul Passau-Hamburg şi au fost transportaţi la spital.

Potrivit poliţiei, una dintre victime a ieşit din spital sâmbătă seara.

Un cuţit cu lama de 8 centimetri lungime ar fi fost recuperat ca fiind arma folosită în atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
germania,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici