Atac într-o moschee din Albania. Şase persoane au fost rănite

  • Un individ înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, într-o moschee din capitala Albaniei
  • Cel puţin şase persoane au fost rănite în atac, una fiind în stare gravă
  • Autorităţile încearcă să afle motivul atacului
808 afișări
Imaginea articolului Atac într-o moschee din Albania. Şase persoane au fost rănite

Atac într-o moschee din Albania. Cinci persoane au fost rănite

Un individ înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, luni după-amiază, într-o moschee din oraşul albanez Tirana, afirmă surse citate de presa locală.

Atacul a avut loc în incinta Moscheii Dine Hoxha, situată în centrul capitalei Albaniei.

Cel puţin şase persoane au fost rănite în atac, una fiind în stare gravă, afirmă surse citate de postul albanez Top Channel TV.

Autorul atacului a fost imobilizat de persoane din moschee, înainte de a fi reţinut de forţele de ordine.

Poliţia a comunicat, conform agenţiei Associated Press şi cotidianului The Washington Post, că autorul atacului se numeşte Rudolph N. şi are 34 de ani.

Anchetatorii încearcă să stabilească motivul atacului. Conform unor surse, agresorul revenise de curând din Marea Britanie şi suferea de depresie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici