Atac mortal în Franţa: doi oameni ucişi şi şapte răniţi. Autorităţile iau în considerare ipoteza terorismului

  • Un bărbat a ucis două persoane şi a rănit alte şapte într-un atac cu armă albă
  • Bărbatul neidentificat a folosit un cuţit
  • Incidentul deosebit de grav a avut loc în localitatea franceză Romans-sur-Isere
5329 afișări
Imaginea articolului Atac mortal în Franţa: doi oameni ucişi şi şapte răniţi. Autorităţile iau în considerare ipoteza terorismului

Atac mortal în Franţa: doi oameni ucişi şi şapte răniţi. Autorităţile iau în considerare ipoteza terorismului

Un bărbat a cărui identitate nu este cunoscută încă a ucis două persoane şi a rănit alte şapte într-un atac cu armă albă. Incidentul, investigat ca posibil unul terorist, a avut loc în localitatea Romans-sur-Isere, din sud-estul ţării.
 
Potrivit presei franceze, una dintre persoanele rănite se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
 
Atacatorul a fost arestat, iar poliţiştii şi criminaliştii din Lyon s-au deplasat imediat la faţa locului.
 
Autorităţile iau în considerare ipoteza unui atac terorist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici