Atac sângeros la un cinema din Timişoara. Doi tineri au fost înjunghiaţi / Actorul Raul Andrici, una dintre victime: A fost tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reţinut, marţi dimineaţa, după ce luni seara a atacat cu un cuţit doi tineri în timpul unei proiecţii la un cinematograf din Timişoara. Totodată, unul dintre cei doi tineri atacaţi cu un cuţit este actorul Raul Andrici. Acesta este nemulţumit de încadrarea pe care au făcut-o anchetatorii şi susţine că a fost vorba de o tentativă de omor.

6892 afișări
Imaginea articolului Atac sângeros la un cinema din Timişoara. Doi tineri au fost înjunghiaţi / Actorul Raul Andrici, una dintre victime: A fost tentativă de omor

Atac sângeros la un cinema din Timişoara. Doi tineri au fost înjunghiaţi

Raul Andrici, actorul principal al filmului „Pisica verde”, care rula la cinematograful din Timişoara, luni seara, a ajuns la spital, alături de vărul său, după ce au fost loviţi cu un cuţit, pentru că i-ar fi cerut unui bărbat să facă linişte în sală.

„Am cerut să facă linişte. Omul vorbea vulgar încontinuu peste film, l-am rugat pe un ton super amiabil să se oprească", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, actorul Raul Andrici.

În acel moment, actorul povesteşte că bărbatul care făcea gălăgie s-a enervat şi l-a lovit cu cuţitul la mână, iar pe vărul lui la cot.

„Eu în film am rolul negativ. Ironia sorţii face ca în film să fiu eu un psihopat care omoară o fetişcană. Chestia asta s-a întâmplat chiar când se construia punctul culminant. Urma să o omor eu pe ea şi urma să se întâmple. Chiar nu mă aşteptam la aşa ceva, deloc", a mai declarat Raul Andrici.

 

Actorul este nemulţumit de încadrarea făcută de anchetatori. „Sper să se facă dreptate, l-au încadrat la vătămare corporală şi deranjarea liniştii publice, în niciun caz tentativă de omor. (...) Nu mi se pare ok, pentru că a fost tentativă de omor. După cum s-a comportat nu mi se pare că e prima dată, avea o oarecare experienţă", a mai spus Raul Andrici.

Ştirea iniţială

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii au fost sesizaţi luni seara cu privire la un scandal izbucnit între trei bărbaţi la un centru comercial de pe Calea Şagului din Timişoara. „Pe fondul unei neînţelegeri, între cei trei ar fi izbucnit un conflict spontan. Bărbatul de 36 de ani, cu un obiect ascuţit, i-a rănit pe ceilalţi doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că incidentul a avut loc în timpul unei proiecţii la cinematograful din centrul comercial, iar scandalul ar fi izbucnit după ce tinerii i-ar fi atras atenţia bărbatului de 36 de ani că face gălăgie.

Cei doi tineri răniţi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor, unul dintre ei a fost rănit la palmă, iar celălalt la cot.

În urma intervenţiei poliţiştilor de la Secţia 3, bărbatul de 36 de ani a fost dus la audieri, iar marţi dimineaţa a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Taguri:
atac,
cuţit,
cinema

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici