Atacul armat de la coaforul Perla: Două dintre victime au fost operate în cursul nopţii

Doi dintre pacienţii aduşi luni seara la Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias", victime ale atacului armat de la coaforul Perla, din cartierul Dorobanţi, au fost operaţi în cursul nopţii, aceştia fiind pacienta de 32 de ani împuşcată în coapsă şi pacientul împuşcat în genunchi, informează unitatea medicală.

400 afișări
Imaginea articolului Atacul armat de la coaforul Perla: Două dintre victime au fost operate în cursul nopţii

Atacul armat de la coaforul Perla: Două dintre victime au fost operate în cursul nopţii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Cea de-a treia pacienta, cu fractura de tibie, va fi reevaluată în cursul dimineţii de marţi în vederea stabilirii tratamentului.

Stare sanătăţii lor este bună, toţi cei trei pacienţi fiind constienţi şi stabili hemodinamic.

În intervalul 18.15 - 18.25 la Spitalul Elias au fost aduse trei victime ale agresiunii din coaforul din zona complexului Perla.

Este vorba despre o femeie de 32 de ani care a fost împuşcată în coapsa dreaptă, fără retenţie de glonţ. A doua victimă, un bărbat în vârstă de 56 de ani, are o plagă împuşcată în genunchiul stâng. În aces caz, glonţul a rămas în picior, iar bărbatul a fost dus direct în sala de operaţii.

A treia victimă este o femeie, în vârstă de 40 de ani, cu plăgi împuşcate la ambele gambe, fără retenţie de glonţ, cu fractură de tibie, care a fost imobilizată în aparat gipsat.

Alte trei persoane sunt internate la Spitalul Floreasca - două femei şi un bărbat.

Toţi cei şase pacienţi au fost victime în atacul armat deschis de poliţistul Gheorghe Vlădan, într-o criză de gelozie. El şi-a ucis soţia, precum şi o altă angajată a coaforului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici