Atenţie, bucureşteni! Apare o nouă linie de tramvai, iar o linie de autobuz îşi schimbă traseul

Primăria municipiului Bucureşti anunţă că vor fi făcute mai multe modificări în transportul public. Acestea vor intra în vigoare în această săptămână şi presupun înfiinţarea unei linii de tramvai, modificarea unui traseu de autobuz şi suplimentarea numărului de maşini.

6757 afișări
Imaginea articolului Atenţie, bucureşteni! Apare o nouă linie de tramvai, iar o linie de autobuz îşi schimbă traseul

Atenţie bucureşteni! Apare o nouă linie de tramvai, iar o linie de autobuz îşi schimbă traseul

Primăria anunţă că bucureştenii vor avea o nouă linie de tramvai, linia 43. Totodată, alte trei trasee vor funcţiona cu un parc de vehicule majorat, iar autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu modificat în zona Gării de Nord.

Începând de sâmbătă, linia de tramvai 7 şi liniile de autobuz 162 şi 163 vor avea un număr mai mare de vehicule.

Tot de sâmbătă, locuitorii cartierului Giuleşti vor beneficia de înfiinţarea liniei de tramvai 43, care va funcţiona între terminalele „Cartier 16 Februarie” şi „Gara Basarab”. Linia 44 va continua să funcţioneze pentru bucureştenii care doresc să ajungă la terminalul „Vasile Pârvan”.

Potrivit Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), de la aceeaşi dată, autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu nou, de la „Gara de Nord” spre terminalul „Străuleşti”, pe Calea Griviţei, Str. Polizu, Str. Buzeşti, Piaţa Victoriei, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază, adică Str. Alexandru Constantinescu, Bulevardul Regele Mihai I, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Str. Elena Văcărescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogării, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti, Şos. Bucureşti-Târgovişte, Bd. Bucureştii Noi, terminal „Străuleşti”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici